Vejrtræknings terapi er for alle.

Alle som ønsker en bedre kontrol over sig selv i dagligdagen, med dens mange stressende momenter. Alle som hellere vil gå rundt med et smil på læben frem for en rynke i panden. 

Jeg arbejder med breatheology som certificeret instruktør. Jeg tilbyder dig forløb eller vejrtræknings terapi på time basis, som optimer din vejrtrækning. Terapien vil altså forbedre din vejrtrækning og kan derigennem påvirke dine tilstand positivt, uanset om du har angst, PTSD, KOL, Astma, du er stresset eller blot mangler overskud i hverdagen.

Jeg arbejder med vejrtræknings terapi fordi jeg har en målsætning om, at få personer til at optimere deres liv gennem åndedrættet. Jeg ønsker at alle personer – ledere, medarbejdere, børn, kvinder og mænd skal lære at finde den indre ro, som giver nærvær og tillid til at tage beslutninger også uden fuldstændig kontrol. Jeg arbejder derfor med åndedræts teknikker, som i sin udførelse påvirker det parasympatiske nervesystem (det beroligende ”hvile og fordøjelsessystem”). Det vil medføre, at vi får kontrol over det sympatiske nervesystem (det energifyldte ”kamp eller flugt systemet”). Vi får ligeledes kontrol over fordøjelsen ikke kun gennem vores tarmsystem, men også gennem vores andre organer. Det vil frigive overskud og energi gennem et roligt og balanceret system.

Åndedrætskontrol

Ved at arbejde med vejrtræknings terapi skaber vi åndedrætskontrol. Langt de fleste danskere har i en stresset hverdag problemer med at mestre åndedrættet korrekt. Det fører til dårlig ledelse på jobbet og i hjemmet, manglende tilstedeværelse og i værste fald sygdom. Uanset hvem man spørger til energi, vil personen oftest svare, at den største energikilde i dagligdagen er sund mad, på trods af at det er ilten (O2), som er vores største energikilde med hele 90% af vores energibehov. Vi trækker vejret cirka 25.000 gange pr. dag, så tænk hvis du kunne forbedre den bare lidt! Hvor ville du så være i dag?

Træning af åndedrættet giver en forankring hos den enkelte, som opnår overskuddet og robustheden til at være forandringsparat i en dynamisk verden med deadlines, ansvar og familieliv. Ydermere vil problemer som stress, angst, astma, fedme, PTSD, hovedpine, mangel på overskud, søvnproblemer etc. blive reduceret og i mange tilfælde helbredt.

Så vejrtræknings terapi er for alle!

Du kan skræddersyet et forløb som passer dig i længde og indhold, for de fleste er det et 12 ugers forløb hvor du lærer om vejrtrækning og hvor vi dykker dybt ned i din vejrtrækning. Vi udvikler din vejrtrækning og din tilgang til det at træne den, du vil derfor opleve en ny side af dig selv, hvor du lærer dig selv bedre at kende.

Du vil kort sagt opleve at have kontrol over din vejrtrækning, så det ikke er den som kontrollere dig. 

Hvad er Breatheology?

Breatheology er grundlagt af 4 x verdensrekord holder i fridykning og Phd i medicin, Stig Åvall Severinsen.

Breatheology er i sin form et samspil mellem østens visdom, moderne viden og peak performance.

Breatheology bygger derfor på teknikker fra østens visdom, lært fra mester til elev gennem årtusinder, som i dag er videnskabeligt dokumenteret i moderne videnskab og som kan vises gennem resultater i peak performance.

Klik her og hør Stig fortælle om Breatheology.

Vejrtræknings terapi

Vejrtrækning som forløb

Optimer din vejrtrækning forløber over en periode med et antal af konsultationer, som selvfølgelig afhænger af dine ønsker og mål med forløbet. Hver gang vi mødes lærer du noget nyt og kommer dybere ned i vejrtræknings teknikkerne. Over tid finder du derfor ro, udvikling og optimering af det fokus du har, i at opnå en optimal vejrtrækning. Udover konsultationer, som hver varer 60-90min. er der inkluderet daglig hjemmetræning fra gang til gang, bestående af et udvalg af øvelser. Forløbet kan eks. afvikles over 12 uger med en konsultation pr. uge. Ydermere kan du frit ringe, facetime eller skrive under forløbet for at få vejledning.

Vejrtrækning på time basis

Første gang tager vi en kort samtale og så er vi i gang. Du vil altså hurtig komme i gang med vejrtræknings teknikkerne. Derfor kan blot to til tre times vejrtræknings terapi være nok for nogle personer, mens andre ønsker at få en dybere indsigt og erfaring, inden de selv tager vare på træningen.

Så hvad venter du på? Du kan ikke spare god vejrtrækning op til i morgen eller ændre på din vejrtrækning i går! Den vejrtrækning du tager nu – har betydning for den næste vejrtrækning og dit energi niveau i dag.

Områder vi arbejder med i forløbet. 

 1. Forventnings afstemning, samtale,
 2. Afslapning og hvile
 3. Koncentration
 4. Den normal vejrtrækning
 5. Optimering af vejrtrækning
 6. Positioner og udvidet vejrtrækning
 7. Øgning af lunge kapacitet og bryst fleksibilitet
 8. Krops fleksibilitet og styrke
 9. Glat vejrtrækning
 10. Dit personlige program
 11. Forfine dit program
 12. Kontroller din vejrtrækning og energi
 13. Hold vejret
 14. Afslutning på forløb

Pris for time basis: 

750kr/timen. book den her

3900kr/6 timer.

6000kr/10 timer.

Pris for et forløb:

Prisen variere efter ønsker og målsætning, ring eller skriv med dine ønsker.

Book tid her.  Eller ring til mig på 40913098 / aqs@yourperformance.dk så vender jeg tilbage hurtigst.