YourPerformance – ved Anders Q Steensen.

I mine foredrag om sundhed, sygefravær, træning, smertefrihed og skader, handler det om jeres præstation og derved DIN PRÆSTATION som individ. Jeg tager udgangspunkt i hvad kroppen nu engang er skabt til. Jeg synliggør dels de områder, hvor vi selv kan udvikle og vedligeholde på vores præstation og livskvalitet. Men skaber ligeledes en vished, om de vaner som vi ubevidst har flyttet på – i vores iver for at tilpasse os det moderne samfund og som uden den rette opmærksomhed, kan føre til forringet livskvalitet eller forringet præstation.

Så hvis I ønsker at udvikle jeres team, virksomhed, skole eller klub, nedbringe skader eller sygefravær og generelt opbygge en krop som trives med livets mange udfordringer, så bør i kontakt mig. Jeg kan med garanti rykke ved jeres tilgange til træning, mentalitet på jobbet, samt jeres syn på områder som præstation, smerter, stress, sygdom og skader. Jeg har mere end 20 års erfaring med undervisning, træning og behandling. Jeg hænger ikke fast i mode og trends, jeg fokusere på det som altid har virket og bringer jer ind til kernen i det krop og hjerne har brug for hver dag. Nemlig vejrtrækning, søvn, diæt, hjerne aktivitet, fysisk aktivitet og indtryk fra vores sanser. Så uanset om i spiller håndbold på topplan, arbejder som tømmer, eller er leder i en større virksomhed kan jeg ændre på jeres liv til det bedre. Det kræver kun en ting. At i er åbne for nye vaner. I kan læse om mig og min erfaring her.

Ring eller skriv hvis du ønsker at høre, hvordan jeg kan hjælpe jer, din virksomhed, forening, skole eller organisation.

Ring til YourPerformance på +4540913098  eller skriv til mig via mail.

Seneste kurser, uddannelsesforløb og foredrag om sundhed 

Novozymes

Foredrag om hvordan fritid og job forenes uden at øge antallet af arbejdsulykker. Hvordan vi med simple midler og den rette mentalitet kan nedbringe ulykker og minimere omfanget, når de opstår. Etablering af et efterfølgende forløb med 3-4 gange med tests, vejledning og uddannelse af medarbejdere.

Kiropraktorernes årskongres i Aarhus

I samarbejde med Anders Kilen delte vi vores viden og erfaringer med mikrotræning af ældre.

Gentofte Kommune elitetræner-ordning med Team Danmark

Uddannelse af gymnasielærer og trænere i at varetage elite-morgentræning med unge talenter/elever, som går på Team Danmark-ordningen i kommunen. Indenfor områder som skadesforebyggende træning og styrketræning.

Foredrag og workshop i livskvalitet på jobbet med konkrete værktøjer til at løse jobbets udfordringer.

Mattssons Rideklub

Foredrag og workshop i brug af vejrtrækning, til at nedbringe præstations angst og optimer på præstation i konkurrence.

Kombinations foredrag for internationale lærer fra Europa. Hjerneprofessor Peter Lund Madsen introducerede alt om hjernen mens man er student. Mens jeg efterfølgende illustrerede kroppens sammenspil og måde at præstere på.

Ring til YourPerformance på +4540913098  eller skriv til mig via mail.