Foredrag og uddannelse 2018-02-26T10:32:37+00:00

Foredrag om sundhed, træning og skader med Anders Q. Steensen

I mine foredrag om sundhed, træning og skader tager jeg udgangspunkt i, hvad kroppen nu engang er skabt til. Jeg synliggør dels de områder, hvor vi selv kan udvikle og vedligeholde på vores præstation og livskvalitet. Og så skaber jeg en vished om de grænser, som vi ubevidst har flyttet på i vores iver for at tilpasse os det moderne samfund – og som uden den rette opmærksomhed kan føre til skader sygefravær og forringet livskvalitet.

Teambuilding for virksomheder – foredrag om sundhed

Så hvis I ønsker at udvikle jeres team, virksomhed eller klub, nedbringe skader og sygefravær og generelt opbygge en krop som trives med livets mange udfordringer, så bør I læse videre. Jeg tilbyder et unikt udvalg af foredrag om sundhed, som med garanti kan rykke ved jeres tilgange til træning, mentalitet på jobbet samt jeres syn på præstation, smerter, stress og skader.

Kursus og uddannelse om træning og skader med Training and Rehab

Som en unik løsning udbyder jeg via mit træningssite Training and Rehab et udvalg af kurser, uddannelser og foredrag om træning og skader til private, trænere og behandlere. Se kursuskalenderen her. Desuden tilbyder jeg alle kursister og elever en online teori- og træningsdatabase via Training and Rehab, som understøtter og supplerer undervisningen. Herudover har jeg et samarbejde med Lasota Terapi Akademi omkring foredrag, kurser og uddannelsen.

Ring eller skriv hvis du ønsker at høre, hvordan jeg kan hjælpe jer, din klub eller din virksomhed med foredrag og uddannelse.

Ring til YourPerformance på +4540913098  eller skriv til mig via kontaktformularen.

Seneste kurser, uddannelsesforløb og foredrag om sundhed 

Novozymes

Foredrag om hvordan fritid og job forenes uden at øge antallet af arbejdsulykker. Hvordan vi med simple midler og den rette mentalitet kan nedbringe ulykker og minimere omfanget, når de opstår. Etablering af et efterfølgende forløb med 3-4 gange med tests, vejledning og uddannelse af medarbejdere.

Kiropraktorernes årskongres i Aarhus

I samarbejde med Anders Kilen delte vi vores viden og erfaringer med mikrotræning af ældre.

Gentofte Kommune elitetræner-ordning med Team Danmark

Uddannelse af gymnasielærer og trænere i at varetage elite-morgentræning med unge talenter/elever, som går på Team Danmark-ordningen i kommunen. Indenfor områder som skadesforebyggende træning og styrketræning.

Ring og hør mere om hvad Your Performance kan tilbyde på +4540913098  eller skriv gennem vores kontaktformular