K laser er en behandlingform som er en yderst effektiv og hurtig terapi, til at lindre smerter og hjælpe med heling af skader. Det gælder både den akutte skade, eller den langvarige og kronisk smerte. Uanset om problemet er overfladisk eller dyb, kan K Laser behandling hjælpe dig.

K laser behandling er især effektiv til sportsskader, ledskader, arvæv, sårbehandling og smerter.

k laser behandling

Behandlingen består af en målrettet energi, som trænger op til 8 cm ned i vævet. Det fremmer og øger kroppens naturlige heling. K laser er unik i forhold til andre lasere, den levere et højt output i watt, i modsætning til typisk lasere, hvor man regner i milliwatt. Vores laser udsender op til hele 20 watt. Den udsender 4 lys niveauer, som hver har deres egen funktion.

  • Det ene lys øger blodcirkulationen.
  • Et andet tilfører mere ilt til området
  • Det tredje øger cellernes stofskifte og dermed helingsproces.
  • Mens det fjerde lys kan dæmpe sensibiliteten i nervesystemet, og dermed reducere smerter.

I klinikken giver vi k laser behandling til de klienter som ønsker det og der hvor det giver mening. Det kan være som selvstændig behandling eller som en del af en anden behandling, med manuel terapi eller personlig træning.

Der er ingen bivirkninger overhovedet ved at få k laser, uanset hvad du måtte fejle. Du kan kun blive øm eller have smerter op til 26 timer efter behandlingen, hvilket oftest er på grund af den øget blodcirkulation, der kommer til området efterfølgende.

Har du en skade der er mindre end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.

Har du en skade som er mere end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 10 behandlinger fordelt over 1 behandling om ugen.

Har du kroniske/langvarige lidelser som slidgigt med mere, skal du regne med en opstart på 10 behandlinger, fordelt over 1 behandling om ugen. Herefter har nogle klienter en positiv effekt på smerten, ved en vedligeholdende behandling, med 2-4 ugers mellemrum.

Book tid til k-laser behandling

K laser behandling i dybden

Ved at stimulere hæmoglobin, vand, cytokrom c, forbedrer laseren vævsiltning, energi omsætning og udveksling i cellen. K laseren vil aktiverer en stor mængde af kemiske reaktioner, som betyder at vi fremskynder den helende proces. Ligeledes vil den øge blodgennemstrømningen i det behandlede område og frem dannelse af nye blodkar. Det vil optimerer vævsnæring som blandt andet ilt og fjerner celleaffald og inflammatorisk affald. K laser øger også den lymfatiske dræning, derved sker der en reduktion i hævelse forårsaget af blå mærker, eller lokal betændelse.

K laser fremskynder afslutningen af den inflammatoriske proces og hjælper med at reducere de skadelige frie radikaler i kroppen. Det er ligeledes bevist at laseren kan lette normaliseringen af nervesignalerne, samt gendannelse af celler i beskadigede nerver. Smertelindring er resultatet af en ændring af nerveaktiviteten, det reducere lokal betændelse og hævelse, som betyder at smerterne i de frie nerverende også ændre sig.

Styrken, pulsfrekvensen og den bølgelængde som er i en k laser, gør det muligt at trænge dybt ned i vævet og fremskynd reproduktion og vækstdannelse ved at øge cellernes stofskifte. Det vil betyde at den helingsproces er foregår i sener, ledbånd, muskler, diskus, menisk og knogler m.m. sker meget hurtigere.

Hvis man giver k laser behandling tidligt efter en operation, kan det forhindre ophobning af arvæv. Når vævet først er helet, har det også vist sig at være mere elastisk med minimal ardannelse, hvilket hindre arvævsproblemer. Der vil ske en optimering af dannelse blandt andet kollagen, hvilket betyder at sår hurtigere heler og lukker. Derfor er laser behandling yderst effektiv mod kroniske diabetiske sår og traumatiske sår.

Du kan læser meget mere om k-laser og hvad der gør den unik, på k laser’s egen hjemmeside her.

K laser terapi