Workshops i vejrtrækningstræning

Energi gennem vejrtrækningstræning – Du bliver aldrig den samme, men en bedre udgave af dig selv.

Vil du have mere energi resten af livet? – Så gør noget ved det i dag. Den drivkraft du dagligt mærker, bliver påvirket når krop og hjerne bliver udfordret på den vigtigste energikilde, vi har brug for. Det betyder du mister overskud og mangler energi til at være dig selv!

Workshoppen bygger på Breatheology samt mine erfaringer i at behandle og træne personer, med vejrtræknings hemninger gennem mange år.

Breatheology er udviklet af 4 x verdensrekord holder Stig Å Severinsen. Stig har gennem sin Phd. i medicin, hans erfaringer fra træning i østen og hans mange verdensrekorder, udviklet et koncept til at opnå flow og livsenergi.

Stig arbejder i dag som jeg selv med Breatheology, for at få verden til at trække vejret bedre. En vejrtrækning af gangen.

vejrtrækningstræning

Vejrtrækningstræning giver dig energi. En balance mellem krop og hjerne, som andre ynder at kalder krop og sind. Det betyder at du vil opleve en særlig energi, som resultere i at du oplever et roligere system, bedre humøret og mere overskud. Kort sagt du opnår kontrol over dit liv, din krop og din hjerne.

Mangel på energi resultere i mange problemer. Her kan nævnes søvn problemer, stress, mangel på overskud, humørsvingninger, træthed, angst, smerter, koncentrationsbesvær, nedsat præstation – listen er lang. Når du ikke formår at holde en balance mellem krop og hjerne, vil din energi udeblive.

Det er ikke altid nok at være i god form, træne sin krop og spise sundt, hvis man vil have overskud i livet.

Workshop i vejrtræknings træning?

Ved en workshop i vejrtrækningstræning vil du opleve et fællesskab med andre, som har samme fantastiske mål om at blive en bedre udgave af sig selv. Derfor er workshoppen for alle, som vil gøre en forskel for sig selv resten af livet

Workshoppen er mindet på dem som er nysgerrige på vejrtrækning og som måske ikke vil tage et 3 dage kursus til en start. Dem som vil selv og ikke kan se sig selv i et længere privat forløb. Eller for dem som har gennemgået et privat forløbet og bare ikke kan få nok.

Du vil i workshoppen blive trænet, vejledt og fyldt med viden og teknikker. Det betyder at du i den efterfølgende periode roligt og i små skridt, kan begynde at flytte dig selv mod mere energi, ro og overskud.

Vi vil arbejde med de vigtigste teknikker, som er dine for resten af livet. Teknikker som du kan bruge til at regulere din energi hver dag. Derved kan du holde dig selv i flow for altid.

Vi kommer til at arbejde med den vigtigste energikilde gennem vejrtrækningstræning.

Særligt vejrtrækning vil være det centrale omdrejningspunkt. Det er det mest centrale organ vi har og det eneste organ vi selv kan aktivere. Her igennem kan vi dog aktivere andre organer. Vejrtrækningen står for at fylde krop og hjerne med vores vigtigste energikilde, nemlig oxygen (O2). Vejrtrækningen levere hele 90% af din daglige energi. Men også udskillelsen af hele 70%, af de affaldsstoffer vi skal af med via kuldioxid (CO2). Vi trækker vejret ca. 25.000 gange pr. dag. Det er 25.000 gange hvor vi kan gøre en forskel på vores livsenergi!

Teknikkerne vi træner, består i meditation, fysiske øvelser for vejrtrækningen, vejrtræknings øvelser, vejrholdning. m.m. Teknikker som er identiske med de øvelser som Stig trænede, op mod sine rekorder og som er testet og trænet verden over gennem mere end 2000 år. Ydermere taler vi om andre energikilder som fysisk aktivitet, hjerne aktivitet, søvn, diet og indtryk. Vi taler om hvordan disse områder kan optimeres gennem vores træning. Du bliver i workshoppen derfor uddannet til din egen “lille” træner. Med effektive værktøjer du kan bruge for resten af livet.


Næste workshop – UDSOLGT IKKE FLERE PLADSER

16/10-2023 er en dags workshop af 6 timer, dagen forløber mellem 1000-1600.

Der vil være lidt frugt, grønt, kaffe, te og vand, da indtagelse af mad og vejrtræknings træning ikke harmonere optimalt. (Så spis et godt morgenmåltid inden fremmøde).

Sted: Fjeldhammervej, Rødovre

Pris 1.495kr.

Tilmeld dig her