Træk vejret og opnå en mærkbar præstationsforbedring

Som virksomhed, team eller skole, vil I kunne opnå en mærkbar forskel på energiniveau, glæde og sygefravær ved at introducere træning af vejrtrækningen. Det er simple teknikker som skræddersyes til at passe ind i jobbet, livsstilen m.m. og giver ansatte en effektiv metode til at opnå de fantastiske forbedringer. 

I er så heldige, at det kan foregå, hvor det giver mening for jer, så I bestemmer tid, sted og omfang. Så sammensætter jeg et forløb, som med garanti flytter på jeres energiniveau.

Hvorfor er jeg så sikker på, at jeg kan hjælpe jeres virksomhed, team eller skole?

Jeg har en erfaring, en viden og et kompetent netværk verden over, som gør, at jeg har løsningen til de sundhedsmæssige udfordringer, som de fleste ansatte har f.eks. nedsat energiniveau, stress, højt sygefravær  mv.

Jeg har gennem mit aktive liv med uddannelser ved Jægerkorpset, Team Danmark  og Dansk Idrætsforbund, Breatheology og som Manuel terapeut, fået en værdifuld erfaring og viden i at arbejde med mennesker, samt i at behandle mennesker med smerter, stress, angst og andre lidelser. Ligesom jeg har fungeret som terapeut og træner for talenter og landsholds udøvere, som alle søger en højere præstation uden at brænde ud.

For mig drejer det sig om, at folk skal have konkrete værktøjer, som de kan mærke effekten af – værktøjer som passer ind i alle typer af liv, jobs, familier og fritidsaktiviteter. Værktøjer, som kan bruges uanset vejr, kropsbygning og ambition. Det kan jeg give den enkelte – via et forløb hvor omdrejningspunktet er det mest centrale, som vi alle alligevel bruger, men oftest bruger forkert, nemlig vejrtrækningen.

Kontakt mig og lad os tage en snak om jeres udfordringer og ønsker. I formularen nederst kan du bede om at blive ringet op, eller du kan kontakte mig direkte på:

mail: aqs@yourperformance.dk 

tlf: 40913098

Glæder mig til at hjælpe jer.