Talenttræning hos YourPerformance Sportsakademi

Vi arbejder på at optimere, uddanne og træne unge mellem 12-15 år gennem talenttræning, så de kan dyrke deres sportsgren med et minimum af skader og med en præstation i top.

YourPerformance Sportsakademi tilbyder en unik mulighed for at være i et udviklende miljø, hvor der er en ugentlig træning sammen med andre ambitiøse unge og træning af en TeamDanmark uddannet elitetræner og manuel terapeut.

Der tilbydes en uddannelses- og træningsperiode på et år eller mere, der vil udvikle den unge til at blive sin egen personlige trænerFokus i træningen vil over tid udvikle, uddanne og træne den enkelte unge, så de bliver træningsparate til mere træning uden skader og hvor de i fremtiden kan varetage deres egen skadesforebyggende og præstationsoptimerende træning.

Hvem er bedre til at mærke sin krop, end én selv – derfor fokuserer vi på at uddanne den unge undervejs i træningsperioden. 

Talenttræningen kommer omkring områder og fokus punkter, som alle giver den unge optimale forudsætninger for at have en lang karriere, uden for mange skader og helst uden de helt alvorlige. Men træningen kommer også omkring udvikling af de mentale kompetencer, som ruster den enkelte unge til udfordringer når de opstår. For det gør de unægteligt.

Her ser du de tre områder og deres fokuspunkter, som vi arbejder med gennem sæsonen. (Tryk på billedet)

Restitution

Søvn

Kost

Væske

Vejrtrækning

Kredsløbstræning

Bevægelse

Skadesforebyggelse

Vejrtrækning

Mobilitet

Stabilitet

Styrke

Trænings mængde

Mental fokus

Præstationsoptimering

Vejrtrækning

Mobilitet

Stabilitet

Styrke

Mental fokus

Det lyder måske lidt kompliceret og omstændigt, men vi gør det i øjenhøjde med de unge, og på deres niveau. Alle teknikker og overvejelser er nogle, vi i mere end 10 år, har brugt på TeamDanmark skoler for 7.-9. klasser og gymnasier samt i undervisning på skoler og på sommer camps.

Når unge rammer puberteten, ser man typisk flere skader. Det, vi tror på og som vi derfor tilbyder unge, er en tanke om, at kroppen bygges op om en pyramide med et sikkert fundament. Det ser vi over tid, giver en toppræstation med færre skader. I sidste ende oplever vi mere kompetente unge, som træningsmæssigt er et andet sted end deres klubkammerater. Alt efter alder og pubertetsniveau opnår de færdigheder og viden på forskellige vis. De oplever et fællesskab, en superviserede talenttræning og nye værktøjer, som ikke kun udvikler dem i deres sport, men også deres personlighed på andre livsområder som eksamenangst, rettidig omhu, teamwork m.m.

Hvem er du?

YourPerformance Sportsakademi tilbyder et professionelt talent setup og forventer derfor også en professionel indstilling hos det enkelte talent, vi arbejder med. Vi forventer, at man er træningsparat til at modtage træning og passer ind i en gruppe, hvilket betyder:

  • at man er klar til at lytte, lære og gøre sit bedste.
  • at man er en god kammerat, som hjælper de andre uanset alder og udfordring fremfor at pege fingre og drille.
  • at du er mellem 12 og 15 år. (Du skal fylde 12 år i det kvartal, du ønsker at starte i og maksimal være 15 år for at starte et kvartal.)

Lever du op til disse værdier, så er du velkommen uanset sportsgren. Vi tænker, at du målrettet går efter, at nå et højt niveau i din sport, om det er nu eller på sigt. På den måde kan vi skabe et sundt træningsmiljø, hvor fokus ikke er på hinandens niveau, men hvor alle selv gerne vil hen. Det handler nemlig ikke om at være den bedste, men at have drømmen om det.

Hvem er vi og hvor træner vi?

Mit navn er Anders Q. Steensen, og jeg er ejer af YourPerformance. Jeg vil være din primære træner. Jeg har arbejdet professionelt med at træne, vejlede og behandle sportstalenter siden år 2000, hvilket har givet mig mange års erfaring i den professionelle verden. En verden, hvor mit primære fokus har været at holde talenter og professionelle skadesfrie, således de har fået mulighed for stor træningsmængde og præstation på topplan. Ved at holde sportsfolk skadesfrie hjælper jeg dem med at kunne træne og konkurrere mere, end hvad de ellers ville have været i stand til. Hvem jeg er og mine bedrifter, kan du læse meget mere om her.

Kim Lund Johansen er træner ved YourPerformance Sportsakademi. Kim er en erfaren træner fra talenttræning i ishockey, floorball m.m. Kim er ligeledes uddannet træningsterapeut, manuelterapeut, kropsterapeut, politimand og strenth and conditioning coach. Hvilket giver hans trænererfaring et særligt tvist, i den skadesforebyggende og disciplinære retning.

Morten Bohl er vejleder og mentor og kan hjælpe med balance mellem skole, venner, fritid og sport. Morten er uddannet lærer og mentor.

Vi træner i disse lokaler på Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre 

talent træning ishockey

Praktisk (OBS 2024 forårs sæsonen er lukket for tilmelding)

Du skal som nævnt være mellem 12 og 15 år for at blive optaget.

Du vil opleve en træning med en til tre trænere pr. gang, alt efter træningsfokus og antal af deltagere på holdet.

Der skal minimum være 10 forhåndsudtagelser til en sæson, før holdet oprettes og der optages maksimal 30 talenter på et hold.

Man binder sig for et halvt år af gangen, optagelsen sker kvartalsvis ligesom betalingen.

Optagelse på holdet foregår ved, at du (ikke dine forældre) sender en ansøgning på mail aqs@yourperformance.dk

Her skriver du kort om:

  1. Hvem du er: Din alder, hvilken sport kommer du fra, hvor bor du, hvilken klub er du i osv.?
  2. Hvorfor du gerne vil være en del af YourPerformance SportsAkademi?
  3. Oplys også dit telefon nr. så ringer vi dig op, hvis der er plads på holdet og vi tænker, at du passer ind i gruppen.

De første 2 træninger er prøvetræninger, hvor vi alle finder ud af om vi passer sammen og synes at det er sjovt.

__________

Træningen foregår på og omkring Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre.

Vi træner sammen 40 fredage på en sæson. (ca. 10 pr. kvartal).

Det er fredage mellem 15.30-17.30, hvor vi sammen træner 2 timer. 

Hver træning har forskellige fokuspunkter, mens vi også bruger tid på at tale og repetere de tidligere fokuspunkter.

Et eksempel på en træning kan være:

15.30-15.40: Erfaringsudveksling og velkommen.

15.40-16.00: Mobilitetstræning (fokus på meditative bevægelser)

16.00-16.30: Stabilitetstræning (fokus på kvalitet i bevægelsen)

16.30-17.00: Styrketræning (fokus på makker hjælp og teknik)

17.00-17.15: Vejrtrækningstræning (fokus på at lære at slappe af og restituere)

17.15-17.30: Vi taler om at have mod og betydning af af have mod og hvordan det kan bruges til “hjemme fokus” til næste gang.

__________

Pris 

Søg om optagelse

Fordele til dig

Når du er optaget på YourPerformance Sportsakademi, får du adgang til mange fordele.

Screening og behandlinger hos YourPerformance

Førstegangsscreening med behandling med manuel terapi, ultralydsscanning og K-laser behandling på 90 min. (Normalpris 1.800 kr. Din pris 1.000 kr.)

Behandling med manuel terapi og K-laser på 30 min. (Normalpris 700 kr. Din pris 550 kr.)

Behandling med K-laser til akutte skader efter træning (Normalpris 300 kr. Din pris 150 kr.)

Eliteaftale med 10×60 min. privattræning, behandling med manuel terapi, ultralydsscanning, K-laser behandling og fri rådgivning 24/7. (Normalpris 7.500 kr. Din pris 6.500 kr.)

Se mere her.

Massage hos M-massage

Alm. sportsmassage 30min. (Normal pris 375 kr. Din pris 325 kr.)

Klippekort til alm. sportsmassage 30min. (Normal pris 3.250 kr. Din pris 3.000 kr.)

Se mere her.