Workshops i vejrtræknings træning

Livsenergi gennem vejrtræknings træning – Du bliver aldrig den samme, men en bedre udgave af dig selv.

Vil du have mere livsenergi resten af livet? – så gør noget ved det i dag! Den drivkraft du dagligt mærker bliver påvirket når krop og hjerne bliver udfordret på den vigtigste energikilde vi har brug for. Det betyder du mister overskud og mangler energi til at være dig selv!

Livsenergi forløbet bygger på Breatheology

Breatheology er udviklet af 4 x verdensrekord holder Stig Å Severinsen. Stig har gennem sin Phd. i medicin, hans erfaringer fra træning i østen og hans mange verdensrekorder, udviklet et koncept til at opnå flow og livsenergi.

Stig arbejder i dag som jeg selv med Breatheology, for at få verden til at trække vejret bedre, en vejrtrækning af gangen.

vejrtræknings træning

Vejrtræknings træning giver dig livsenergi, en balance mellem krop og hjerne, som andre ynder at kalder krop og sind. Det betyder at du vil opleve en særlig energi, som resultere i at du oplever et roligere system, bedre humøret, mere energi. Kort sagt du opnår kontrol over dit liv, din krop og din hjerne.

Mangel på livsenergi resultere i mange problemer. Her kan nævnes søvn problemer, stress, mangel på overskud, humørsvingninger, træthed, angst, smerter, koncentrationsbesvær – listen er lang. Når du ikke formår at holde en balance mellem krop og hjerne vil din livsenergi udeblive.

Det er ikke altid nok at være i god form, træne sin krop og spise sundt, hvis man vil have overskud i livet.

Workshop i vejrtræknings træning?

Ved en workshop i vejrtræknings træning vil du opleve et fællesskab med andre, som har samme fantastiske mål om at blive en bedre udgave af sig selv. Derfor er workshoppen for alle, som vil gøre en forskel for sig selv resten af livet

Du kan deltage i workshops af 1-2 dages varighed, hvor vi kommer det hele igennem. Workshops som er mindet på dem som vil selv og ikke kan se sig selv i et længere privat forløb. Eller for dem som har gennemgået et privat forløbet og bare ikke kan få nok.

Du vil i workshoppen blive trænet, vejledt og fyldt med viden og teknikker. Det vil betyde at du i den efterfølgende periode roligt og i små skridt, kan begynde at flytte dig selv mod mere livsenergi.

Vi vil arbejde med de vigtigste teknikker, som er dine for resten af livet. Teknikker som du kan bruge til at regulere din livsenergi, og derved holde dig selv i flow for altid.

Vi kommer til at arbejde med de vigtigste energikilder.

Særligt vejrtrækning vil være det centrale omdrejningspunkt. Det er det mest centrale organ vi har, og det eneste organ vi selv kan aktivere og herigennem aktivere andre organer. Vejrtrækningen står for at fylde krop og hjerne med den vigtigste energikilde, nemlig oxygen (O2). Ydermere bortskaffe vejrtrækningen affaldsstoffer i form af kuldioxid (CO2). Vi trækker vejret ca. 25.000 gange pr. dag. Det er 25.000 gange hvor vi kan gøre en forskel på vores livsenergi!

Teknikkerne vi træner, består i meditation, fysiske øvelser for vejrtrækningen, vejrtræknings øvelser, vejrholdning. m.m. Teknikker som er identiske med de øvelser som Stig trænede, op mod sine rekorder og som er testet og trænet verden over gennem mere end 2000 år. Ydermere taler vi om andre energi kilder som fysisk aktivitet, hjerne aktivitet, søvn, diet, indtryk gennem lys og lyd, temperatur. Og hvordan disse områder kan optimeres gennem vores træning. Du bliver altså igennem forløbet uddannet til din egen lille træner i livsenergi, så du forstår at bruge det resten af livet.

Efter en workshops i vejrtræknings træning bliver du medlem af en facebook gruppe hvor vi kan hjælpe og inspirere hinanden. Hvilket betyder at du aldrig står alene med din træning, selv om vi ikke mødes efterfølgende.

Fakta om workshops i vejrtræknings træning:

4-12 deltagere pr. hold.

Workshops hold:

Hold Q: 18/5 & 19/5 -2019 weekend workshop af 2 x 6 timer, begge dage forløber mellem 0900-1500 og der vil være lette anretninger/frugt/grønt da indtagelse af mad og vejrtræknings træning ikke bør gøres sammentid.

Sted: Fjeldhammervej, Rødovre

Pris 4.995kr. / lige nu 3.995kr. 

Hold Z: 30/6-2019 dags workshop af 6 timer dagen forløber mellem 0900-1500 og der vil være lette anretninger/frugt/grønt da indtagelse af mad og vejrtræknings træning ikke bør gøres sammentid.

Sted: Fjeldhammervej, Rødovre

Pris 2.495kr. / lige nu 1.995kr. 

Hold Y: 7/9-2019 dags workshop af 6 timer dagen forløber mellem 0900-1500 og der vil være lette anretninger/frugt/grønt da indtagelse af mad og vejrtræknings træning ikke bør gøres sammentid.

Sted: Fjeldhammervej, Rødovre

Pris 2.495kr. / lige nu 1.995kr.

Tilmeld dig her