Livsenergi forløb 2019-01-14T14:39:04+00:00

Vejrtræknings forløb

Livsenergi gennem vejrtrækning – Du bliver aldrig den samme, men en bedre udgave af dig selv.

Vil du have mere livsenergi resten af livet? – så gør noget ved det i dag! Den drivkraft du dagligt mærker bliver påvirket når krop og hjerne bliver udfordret på den vigtigste energikilde vi har brug for. Det betyder du mister overskud og mangler energi til at være dig selv!

Livsenergi forløbet bygger på Breatheology

Breatheology er udviklet af 4 x verdensrekord holder Stig Å Severinsen. Stig har gennem sin Phd. i medicin, hans erfaringer fra træning i østen og hans mange verdensrekorder, udviklet et koncept til at opnå flow og livsenergi.

Stig arbejder i dag som jeg selv med Breatheology, for at få verden til at trække vejret bedre, en vejrtrækning af gangen.

vejrtræknings forløb

Et vejrtræknings forløb giver dig livsenergi, en balance mellem krop og hjerne, som andre ynder at kalder krop og sind. Det betyder at du vil opleve en særlig energi, som resultere i at du oplever et roligere system, bedre humøret, mere energi. Kort sagt du opnår kontrol over dit liv, din krop og din hjerne.

Mangel på livsenergi resultere i mange problemer som søvn problemer, stress, mangel på overskud, humørsvingninger, træthed, angst, smerter, koncentrationsbesvær – listen er lang. For når du ikke formår at holde en balance mellem krop og hjerne vil din livsenergi udeblive.

Det er ikke nok at være i god form, træne sin krop og spise sundt, hvis man vil have overskud i livet.

Hvad er et vejrtræknings forløb?

I livsenergi forløbet vil du opleve et fællesskab med andre, som har samme fantastiske mål om at blive en bedre udgave af sig selv. Derfor er livsenergi forløbet for alle, som vil gøre en forskel for sig selv resten af livet

Du vil gennem 3 måneder blive trænet, vejledt og fyldt med viden og teknikker, som vil betyde at du roligt og i små skridt begynder at flytte dig selv mod mere livsenergi.

Vi vil arbejde med de vigtigste teknikker, som er dine for resten af livet. Teknikker som du kan bruge til at regulere din livsenergi, og derved holde dig selv i flow for altid.

Vi kommer til at arbejde med de vigtigste energikilder, men særligt vejrtrækning vil være det centrale omdrejningspunkt. Det er det mest centrale organ vi har, og det eneste organ vi selv kan aktivere og herigennem aktivere andre organer. Vejrtrækningen står for at fylde krop og hjerne med den vigtigste energikilde, nemlig oxygen (O2), ydermere bortskaffe vejrtrækningen affaldsstoffer i form af kuldioxid (CO2). Vi trækker vejret ca. 25.000 gange pr. dag. Det er 25.000 gange hvor vi kan gøre en forskel på vores livsenergi!

Teknikkerne vi træner, består i meditation, fysiske øvelser for vejrtrækningen, vejrtræknings øvelser, vejrholdning. m.m. Teknikker som er identiske med de øvelser som Stig trænede op mod sine rekordforsøg og som er testet og trænet verden over gennem mere end 2000 år. Ydermere taler vi om andre energi kilder som fysisk aktivitet, hjerne aktivitet, søvn, diet, indtryk gennem lys og lyd. Og hvordan disse områder kan optimeres gennem vores træning. Du bliver altså igennem forløbet uddannet til din egen lille træner i livsenergi, så du forstår at bruge det resten af livet.

Gennem dette vejrtræknings forløb opretter vi en gruppe hvor vi kan hjælpe og inspirere hinanden. Hvilket betyder at du aldrig står alene med din træning, selv om vi ikke mødes dagligt. Derfor forventes det også at du gennem forløbet træner 20-40 min. dagligt.

Vi mødes til træning og vejledning en gang pr. uge. af ca. 90min. varighed. Her træner vi sammen og drøfter diverse udfordringer i træningen og livet. Derfor vil der også maksimal være plads til 12 deltagere pr. hold. Således kvaliteten holdes på et højt niveau, hvor alle kender alle og alle får den hjælp de skal have.

Vejrtræknings forløb fakta:

4-12 deltagere pr. hold.

12 træningsmøder gennem 3 måneder.

20-40 min. hjemmetræning dagligt.

Tid:

Hold 1: 25/2-2019 til 20/5-2019 (hver mandag mellem 1900-2030)

Hold 2: 2/9-2019 til 18/11-2019 (hver mandag mellem 1900-2030)

Hold 3: 18/5 & 19/5 -2019 (Dette hold er et intensivt weekend forløb af 2 x 6 timer, begge dage forløbet mellem 0900-1500)

Sted: Fjeldhammervej, Rødovre

Pris 4.995kr. / lige nu 3.995kr. 

Tilmelding her