Smerteterapi forløb

Som smerte klient hos mig, vil du opleve et smerteterapi forløb, der har fokus på at nedbringe dine smerter og et ønske om i de bedste tilfælde, at fjerne dem. Min tilgang til dine smerter består i at forstå dit liv, så årsagen til smerterne kan findes. Jeg har mest vægt på effekten af smerteterapien, hvorfor jeg altid sætter ind med flere terapiformer, træning og vejledning. Jeg har derfor en forventning om, at du VIL og er KLAR til et smerteterapi forløb. Det gælder et forløb, der ikke kun omfatter din behandling i klinikken, men også træningsøvelser foregående i klinikken samt derhjemme. Det gælder om et få en forståelse for krop og sind, så derfor er der ingen forventning til hvilket niveau, at du er på.

Som jeg altid siger til mine klienter; du kommer hos mig fordi du lever det liv, som du gør! Og med mindre du har været uheldig i en ulykke, skal løsningen jo findes i det liv, du har levet. Vi kommer alle ud for udfordringer i det liv, vi er i. Men vi har et valg, om vi vil gøre noget ved det eller ej. Her kan vi alle få brug for at få en hjælpende hånd til, at vores krop og sind kommer i en bedre balance igen. Uanset smertetilstand og årsag, så forsvinder smerterne ikke, hvis man fortsætter det liv, man lever. Det er nogle gange små ændringer, der skal til, før du vil opleve en bedring af din tilstand. Ændringer, der ikke er nemme at lokalisere, når du står midt i en smertetilstand. Fakta er, at der er noget, der må gøres anderledes.

Hvad er et smerteterapi forløb

Et smerteterapi forløb er et forløb, hvor vi arbejder med og udfra de 6 elementer, som vi kan tilbyde vores krop i dagligdagen. 6 elementer kroppen skal bruge, men som kan ende i overbrug, som har en betydning for livsenergien, smertebilledet og overskuddet som helhed.

smerteterapi forløb

I forløbet arbejder vi med at optimere på de 6 elementer, som kan ses på billedet, og det er: åndedræt, fysisk aktivitet, hjerne aktivitet, søvn, diæt og indtryk. Kroppen og sindet bygger sin livsenergi på de 6 elementer, da det er gennem de elementer, at vi dagligt tilbyder vores krop noget udefra. Det er derfor vores valg af mængde og kvalitet af de 6 elementer – et valg af hvordan de påvirker vores krop og sind i dagligdagen. En ubalance over længere tid, vil kunne betyde mindre energi og velvære, flere smerter og ubehag. Derfor arbejder vi gennem forløbet med at optimere balancen gennem manuel terapiformer, træning og vejledning.

Konkret betyder det, at vi tager udgangspunkt i dit problem og dine smerter, at jeg behandler dig med manuel terapi for at optimere og skubbe kroppen på vej. Det betyder, at du trænes i korrekt vejrtrækning, naturlig fysisk bevægelse og hjerne aktivitet. Ligesom du vejledes i, hvordan du dagligt skal påvirke din krop med, indtryk, søvn, diæt, aktivitet og træning.

Ydermere vejledes du i hvilke vaner, der har en negativ virkning på kroppen og som i en proces som denne, vil kunne have afgørende betydning for effekten af forløbets succes. Så alt i alt, tager vi udgangspunkt i dit liv og former et forløb, der over tid skal hjælpe dig til at blive smertefri.

Praktikken i smerteterapi forløbet

Inden første møde tilbydes du 20 min. gratis samtale, live eller via telefon så du har en ide, om hvem jeg er og hvad jeg kan gøre for dig.

  • Dit smerteterapi forløb løber som udgangspunkt i 3 mdr./12 uger, men med mulighed for at forlænge, hvis du ønsker det.
  • Du møder til terapi, træning og vejledning hver uge i 12 uger af 2 timer pr. gang.
  • Du må ikke have spist et større måltid 3-4 timer før mødet.
  • Det forventes, at du minimum træner 20-40 min. pr. dag i hjemmet (en blandet træning af let, middel, hård træning i forhold til dit niveau).
  • Det forventes at du, med din accept af smerteterapi forløbet, er åben overfor ændringer og nye træningsformer. Alt begyndelse er svært – men sålænge du er åben, kan vi gøre en forskel.

Pris for et smerteterapi forløb

12 x 1.200kr. ved betaling pr. gang.

11.995kr. ved betaling af hele beløbet før start.

Læs om mig her

Henvendelse på tlf. 40913098

eller aqs@yourperformance.dk